İŞSİZLİK SORUNUNU KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ

İŞSİZLİK SORUNUNU KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’da işsizlik sorununu kökten çözeceklerini belirtti.

Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi yapımının tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Vekil Yayman, aşamaları değerlendirmek amacıyla Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı ziyaret etti. Ziyarette Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Kırıkhan Kaymakamı Mahmut han Arslan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş da hazır bulundu. Ziyarette yapımında sona gelinen Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi’nin detayları konuşuldu.

“VALİ DOĞAN’DAN PROJEYE TAM DESTEK”

Vali Doğan’a konunun detaylarını aktaran Vekil Yayman, bu projenin bölgede işsizliğe büyük çare olacağını kaydetti. Kırıkhan’ın yanı sıra kentin diğer bölgelerinde de devam eden OSB projeleriyle Hatay’da işsizlik problemini kökten çözeceklerini ifade etti. Vali Doğan, projeyi yakından takip ettiğini belirterek, projenin kısa sürede bitirilip hizmete açılmasını beklediğini belirtti. Projeye tam destek verdiğini aktaran Vali Doğan, ziyaretlerinden dolayı Yayman ve beraberindekilere teşekkürlerini sundu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.