İSTANBUL İÇİN SON HAZIRLIKLAR

Kaşıkçı 23 Haziran seçimleri kapsamında İstanbul’da hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

İSTANBUL İÇİN SON HAZIRLIKLAR

23 Haziran seçimleri kapsamında İstanbul’da hız kesmeden çalışmalarını sürdüren MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı İstanbul’da semt semt gezerken Hataylı hemşehrilerle buluşup Cumhur İttifakı için oy talebinde bulundu.

KUMLULULAR VE ERZİNLİLER İLE BULUŞTULAR

Lütfi Kaşıkçı sosyal medya hesaplarında, “Cumhur İttifakı çalışmalarımız kapsamında, İstanbul’da bulunan Kumlulular ve Erzinliler Derneklerini ziyaret ederek hemşerilerimizle hasret giderdik. İstanbul’dan Hatay’a memleket dolusu selamlar.Cumhur İttifakı İstanbul çalışmalarımız kapsamında Uluslararası Afganistan Türkleri Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettik. Dedi.

HERKESLE BULUŞUYORLAR

“Cumhur İttifakı İstanbul çalışmalarımız kapsamında Samandağ’lı gönül dostlarımız, hemşehrilerimiz ile buluştuk. Misafirperverlikleri ile bir kez daha onurlandık. Bizleri ağırlayan muhabbetini esirgemeyen herkese teşekkürler.”“İstanbul’da hayat ve varlık mücadelesi veren Hatay’ın güzide evlatlarını ziyaretlerimiz aralıksız olarak devam ediyor. MHP Hatay İl Başkanımız Murat Adal ve Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanımız Metin Taşçı ile birlikte İstanbul’da Liderimizin işaret ettiği gibi “yeni bir fetih ruhuyla” çalışmalarımız sürüyor.” İfadelerini paylaştı. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.