İSTANBUL’UN FETHİ TARİHİMİZİN EN BÜYÜK ZAFERLERİNDEN BİRİSİDİR

İSTANBUL’UN FETHİ  TARİHİMİZİN EN BÜYÜK ZAFERLERİNDEN BİRİSİDİR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli İstanbul’un fethinin 565. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Mehmet Deli mesajında şu ifadelere yer verdi.

“İstanbul’un fethi siyasal, sosyal ve kültürel sonuçlarıyla dünya tarihinin akışını değiştiren tarihimizin en büyük zaferlerinden birisidir. Bu muzaffer görevi 21 yaşındaki Osmanlı padişahı Fatih Sultan Mehmet, bundan tam 565 yıl önce 29 Mayıs 1453’te tüm zorluklara rağmen zaferle taçlandırmıştır. İstanbul, Fatih Sultan Mehmet tarafından gerçekleştirilen fethinin ardından adalet, hoşgörü, barış ve de köklü bir medeniyetin merkezi haline gelmiştir.

Bu duygu ve düşünceler ile Alemlerin sultanı Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)’in övgüsüne mazhar olarak bizlere dünya kenti İstanbul’u miras bırakan Fatih Sultan Mehmet Han’ı, O’nun kumandasındaki kahraman ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyor, İstanbul’un Fethi’nin 565. yıldönümünü kutluyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.