İSVEÇ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU PETER ERİCSON MKÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

İSVEÇ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU PETER ERİCSON MKÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

İsveç İstanbul Başkonsolosu Peter Ericson, beraberindeki heyet ile birlikte Mustafa Kemal Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’yı rektörlük makamında ziyaret ederek Rektör Kaya’dan Üniversite ve Hatay ile ilgili bilgiler aldı.

Ziyaret sonrası Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen “İsveç’in Başarı İnovasyonu” başlıklı seminere geçildi. Seminer öncesi açıklama yapan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya İsveç’in inovasyon açısından dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olduğunu ve İsveç Başkonsolosluğu ile gerçekleştirilen bu programın, üniversite öğrencilerinin İsveç’i tanıması ve gelecekte gerçekleştirilebilecek iş birlikleri açısından büyük önem arz ettiğini söyledi.

İsveç İstanbul Başkonsolosu Peter Ericson ise üniversitemizi ve Hatay’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinin bölgedeki çalışmalarının çok değerli olduğunu belirtti.

Konuşmalar sonrası Başkonsolosu Peter Ericson üniversite öğrencileri ve öğretim elemanlarının katılımıyla ‘’İsveç’in başarı inovasyonu’’başlıklı bir seminer gerçekleştirdi. Seminer katılımcıların İsveç hakkındaki sorularının cevaplanması ile sona erdi.

İsveç İstanbul Başkonsolosu Peter Ericson’ın sunumlarının ardından, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ticari koordinatörü Şevin Yalçın tarafından İsveç’te Master Eğitimi başlıklı sunum gerçekleştirildi. İsveç ve İsveç’te master eğitimi ilgili detaylı bilgilerin paylaşıldığı sunum katılımcılar tarafından büyük bir dikkatle takip edildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.