İTTİFAKTA DEMOKRASİ HAKİM

İTTİFAKTA DEMOKRASİ HAKİM

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin yurtdışı tezkeresinde İYİ Partinin ‘Evet’, CHP’nin ise ‘Hayır’ oyu kullanmasının ittifakta sorun olduğu anlamına gelmediğini tam tersine önemli bir uyumdan söz edilebileceğini söyledi.

İttifakta olsa bir partinin ‘Evet’ demesi ile diğer bir partinin ‘Hayır’ demesinin orada demokrasinin işlediğini ortaya koyduğunu aktaran Şefik Çirkin, “Ancak bazı kesimler bu meseleyi anlamak istediği gibi anladı ve öyle de anlatmaya çaba gösteriyor. İttifakta herhangi bir sorun olmadığı gibi kol kola iktidara gidiyoruz” dedi.

Olası bir seçimde Millet İttifakının kesinlikle iktidara geleceğini öne süren Şefik Çirkin, “Bundan kimse şüphe duymasın” ifadesinde bulundu. Reyhanlı Barajının bitirildiği yönünde ki iktidar söylemlerini de eleştiren Şefik Çirkin, “Dört tane duvar inşa etmek barajın bittiği anlamını taşımaz. Bir milletvekilimiz baraj bitmediyse ben istifa ederim demişti. Halen inanamıyorum. O barajdan bir tek metrekare dahi olsa toprak sulanmıyor. Barajı bitirmek demek dört duvar değildir. Suyu tarlaya akıtmaktır” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.