İYİ Kİ VARSIN EREN VİZYONA GİRİYOR

İYİ Kİ VARSIN EREN VİZYONA GİRİYOR

Şehitlerimiz Eren Bülbül ve Hataylı Ast. Kd. Bçvs. Ferhat Gedik’in hayatlarını konu alan ve çekimlerinin bir bölümü Hatay’da gerçekleşen ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmi şehit Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak’ta vizyona girecek. Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ile Eren’i korumak için üzerine kapanan ve 41’nci yaş gününde vücudundan 41 kurşun çıkan İskenderunlu Şehit Astsubay Ferhat Gedik’in hayatını beyaz perdeye aktaran filmin üçüncü tanıtımı yayınlandı.

HATAYLI ASTSUBAY FERHAT GEDİK DE YER ALIYOR

Filmin üçüncü tanıtımında, mavi ve yeşilin muhteşem buluşmasına tanık olunan Karadeniz’deki bir ailenin, vatan ve insan sevgisini her şeyden önde tutan bir astsubayın yaşamlarından kesitler yer alıyor. Hiçbir zaman unutulmayacak şehitlerin anısına çekilen “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminin, gerçek yaşam öykülerinden uyarlanan, izleyicinin içine işleyen senaryosu, duygu yüklü sahneleri, oyuncu kadrosu ve Anadolu’nun büyüleyici güzelliklerini sergileyen görüntüleriyle Türk sinema tarihinde önemli bir eser olarak yerini alması bekleniyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.