Meşale Gazetesi

İYİ PARTİ HATAY, SEÇİME HAZIR

İYİ PARTİ HATAY, SEÇİME HAZIR

Türkiye siyasetinde erken seçim kazanı kaynamaya devam ediyor. Siyasi partiler bu çerçevede hazırlıklarını sürdürürken, olası bir erken seçime en hazır olan parti olarak İYİ Parti göze çarpıyor. Kuruluşundan kısa süre sonra Hatay’da yapılanmasını tamamlayan ve İl Başkanı deneyimli siyasetçi Şefik Çirkin’in öncülüğünde çalışmalarını büyük titizlikle sürdüren İYİ Parti’de, hemen yarın seçim olacakmış gibi tüm teşkilatlar koordinasyon içinde çalışıyor.

ANTAKYA’DA YUSUF DİKER, İSKENDERUN’DA MUSTAFA BARIN VE DİĞER İLÇELER ARI MİSALİ ÇALIŞIYOR

Antakya İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Diker, İskenderun’da ise Mustafa Barın başta olmak üzere tüm ilçelerde vatandaş ziyaretleri tüm hızıyla sürerken, diğer ilçelerde de başkanlar çalmadık kapı bırakmıyor. Altınözü’nde Cemil Yeşil, Samandağ’da Seyran Ziroğlu, Dörtyol’da Gürcan Eker, Belen’de Aydın Ekinci, Hassa’da Şemsittin Arık, Reyhanlı’da Serkan Sulu, Kumlu’da Selehattin Eker, Defne’de Meriç Fatmaoğulları, Kırıkhan’da Kemal İmren, Erzin’de Ahmet Türk ve diğer ilçelerdeki başkanlar tüm vakitlerini İYİ Parti’nin seçimlerden birinci parti olarak çıkması için harcıyorlar.

HEDEF EN AZ 2 VEKİL ÇIKARTMAK

İYİ Parti Hatay’da genel seçimlerde en az 2 milletvekili çıkartma hedefi ile yoluna devam ediyor. Son genel seçimde 1 milletvekili çıkartmamım kıyısından dönen, ilçelerde ise belediye başkanlıklarını kıl payı kaçıran İYİ Parti’de İl Başkanı Şefik Çirkin’in Genel Başkan Meral Akşener’e verdiği sözde olduğu gibi en az 2 milletvekili ve ilçelerde de her aday olunan ilçede başkanlığı kazanma hedefi doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.