İYİ PARTİ HATAY’DA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İYİ PARTİ HATAY’DA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı aylık olağan toplantısı Şefik Çirkin başkanlığında gerçekleştirildi.

İl yönetiminin tam kadro katıldığı toplantıda konuşan İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, teşkilatlar olarak saha çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener inşallah Başbakan olacak ve İYİ Parti’de iktidar olacak. Bizler bunun için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Gerek il başkanlığımız, gerek ilçe teşkilatlarımız ve başkanlarımız, gerekse kadın ve gençlik kollarımız aktif bir şekilde çalışıyor. Halkımızın sorun ve sıkıntılarını yanlarına giderek yerinde dinliyoruz. Çözüm için konuyu Genel Başkanımıza, Genel Başkan Yardımcılarımıza ve milletvekillerimize iletiyoruz. Onlarda konuyu TBMM başta olmak üzere gündeme taşıyor. İnşallah hep birlikte başarıya ulaşacağız. Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını İcra Ettik. Alınan Kararların Başta Ülkemize, Partimize Ve Teşkilatımıza Hayırlar Getirmesini Dileriz.” şeklinde konuştu.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.