Meşale Gazetesi

İYİ PARTİ REYHANLI ENGEL TANIMADI

İYİ PARTİ REYHANLI ENGEL TANIMADI

İyi Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin’in talimatları doğrultusunda, İyi Parti Hatay Engelli Komisyon Başkanı Orhan Çak, HBB Kent Konseyi Engelliler Başkanı Hüseyin Ataşer ve İyi Parti Hatay Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte sırası ile Reyhanlı Engelliler Derneği ve İyi Parti Reyhanlı İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

ÇAK: AMACIMIZ VATANDAŞLAR ARASINDA EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK

İyi Parti Hatay Engelli Komisyon Başkanı Orhan Çak, “İl Başkanımız Şefik Çirkin’in selamları ile sizleri ziyaret etmekten dolayı oldukça mutluyuz bizleri konuk ettiğiniz için sonsuz şükranlarımızı sunarız.

İnsanlık olarak gönüllerdeki engeli kaldırmamız gerekiyor. Bu şekilde değerlendirdiğimizde ve engellere bu şekilde baktığımızda dünyada yaşamın önündeki bütün engelleri kaldıracağımıza inanıyorum. Engelli kardeşlerimiz; spor, sanat, edebiyat, sivil toplum, siyaset ve iş dünyası gibi hayatın her alanında sergiledikleri üstün başarılarla, azim ve kararlılıklarıyla hepimize örnek oluyorlar. Bize,  devlete ve topluma düşen ise engelli insanlarımızın kendilerini ve hayallerini gerçekleştirebilecekleri, eşit vatandaşlar olarak toplumda var olabilecekleri imkânları sunmaktır” dedi.

HEYETTEN REYHANLI TEŞKİLATINA DESTEK ZİYARETİ

Bu ziyaretin ardından İyi Parti Reyhanlı İlçe Başkanlığını ziyaret eden heyet parti çalışmaları hakkında bilgi alarak fikir alış verişinde bulundular. Reyhanlı’nın ardından hız kesmeden ziyaretlerinin sürdüren İyi Parti heyeti Kırıkhan ilçesinde faaliyet gösteren Kırıkhan Nazar Boncuğu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler ve buradaki bir engelli vatandaşa akülü sandalye hediye ettiler. İYİ parti heyeti bu ziyaretlerin ardından hız kesmeden Hassa İlçesinde de bir dizi ziyaretlerde bulunarak parti çalışmaları hakkında karşılıklı istişarede bulundular.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.