İYİ PARTİLİ POYRAZ PARTİLİLERLE BULUŞTU

İYİ PARTİLİ POYRAZ PARTİLİLERLE BULUŞTU

İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Hatay’da il ve İlçe teşkilatları ile bir araya geldi.Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ve partililer tarafından karşılanan Poyraz, eşsiz özelliklere sahip olan Hatay’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÇİRKİN, POYRAZ’I BİLGİLENDİRDİ

Partililerle birlikte genel bir değerlendirme ve istişare yapan Poyraz, bu zorlu ekonomik ve siyasi şartlarda büyük bir özveri ile çalışan il ve ilçe yöneticilerine ve partililere teşekkür ederek, “İyi Parti olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşenir’in de ifade ettiği gibi “Ruhumuzda Cumhuriyetimizin izleri, kalbimizde Ata’mızın sözleri, omzumuzda milletimizin dertleriyle; güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye hedefimiz için yol haritamızı anlatmaya devam edeceğiz. Kendi siyasi çıkarlarını korumak uğruna hakikati görmezden gelerek gerçeklere karşı kayıtsız kalmayı normalleştirmeye çalışanlara inat Hatay İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” dedi.

Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin de, Uğur Poyraz’ın ziyaretinden şeref duyduklarını ifade ederek, Hatay ve ülkedeki ekonomik sorunlar ve çözümleri üzerine tespitlerini paylaştı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.