JANDARMA’DAN 182. YIL ZİYARETİ

JANDARMA’DAN 182. YIL ZİYARETİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan Jandarma Teşkilatı’nın 182. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Doğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle halkımızın takdirini kazanan, eğitimli ve donanımlı kadrosuyla görev ve sorumluluklarını layıkıyla yerine getiren Jandarma teşkilatının 182. Kuruluş yıldönümü kutladı.

Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak devletinin ve milletinin emrinde olduğunu ifade eden Vali Doğan, görevi başında şehit olan Jandarma Teşkilatı mensuplarına Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler dilediğinde bulundu.İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ise Jandarma Teşkilatı’nın 182. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Rahmi Doğan’a kabulünden dolayı arkadaşları ve şahsı adına teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.