JANDARMA’YA YILBAŞI ZİYARETİ!

JANDARMA’YA YILBAŞI ZİYARETİ!

İskenderun İlçe Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr.Ayşenur Yönden ile birlikte yeni yılın başlangıcını idrak edeceğimiz yılbaşı gecesi dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. 31 Aralık 2021  Cuma  gecesi  İskenderun İlçe Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam İskender  Yönden,  yılbaşı  gecesi  tedbirlerine  yönelik  yürütülen  çalışmalar hakkında bilgiler  almasının ardından vazifeleri nedeniyle yılbaşı gecesinde   ailelerinin   yanında  bulunamayan  güvenlik  güçlerimiz  ile  sohbet ortamında  bir araya gelmek suretiyle yeni  yılın hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennisini dile  getirerek,  bütün  güvenlik   güçlerimize  de  görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Söz konusu ziyarete; Kaymakamı İskender Yönden ve eşi  Dr. Ayşenur Yönden’in yanı sıra Belediye  Başkanı M. Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı,  İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı  Yusuf   Yıldırım  ile  İskenderun   İlçe  Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve eşi Sevda Güneş de katıldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.