KAAN TEMİZLİK ANTAKYA GENÇLİK’TEN HESOB BAŞKANI TEKSÖZ’E FORMA

KAAN TEMİZLİK ANTAKYA GENÇLİK’TEN HESOB BAŞKANI TEKSÖZ’E FORMA

KAAN TEMİZLİK ANTAKYA GENÇLİK’TEN HESOB BAŞKANI TEKSÖZ’E FORMA

Bir süre önce genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen 1.Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor Kulübü yöneticileri, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’e teşekkür ziyaretinde bulunarak bir forma hediye etti.
Kaan Temizlik Antakya Gençlik Başkanı Sadullah Ergin ve Başkan vekili Ahmet Davut, yöneticilerden Abdulkadir Akay, Abdullah Yeral ve Ayhan Duman, amatör sporun daima yanında olan Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’e şahsı ve teşkilatı adına teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
HESOB Başkanı Teksöz de bu nazik ziyaret dolayısıyla Kaan Temizlik Antakya Gençlik idarecilerine teşekkür ederek her daim amatör spor kulüplerinin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Amatör spor kulüplerinin durumu ve herkesin ortak değeri Hatayspor’un konuşulduğu sohbetin ardından Ergin ve Davut, HESOB Başkanı Teksöz’e Sarı-Siyahlı formayı takdim etti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.