KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

KAÇAKÇILIK OPERASYONUNDA 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Hatay’da gümrük kaçakçılığına yönelik operasyonda 2 zanlı gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Antakya ilçesine bağlı Küçükdalyan Mahallesi’nde bir iş yerine operasyon düzenledi.

Hatay’da gümrük kaçakçılığına yönelik operasyonda 4 zanlı gözaltına alındı.Operasyonda gümrük kaçağı 227 paket sigara, 3 bin 795 sigara sarma kağıdı, 1400 makaron (filtreli sigara kağıdı), 3 şişe sahte içki, 118 cinsel içerikli ürün, 2 ruhsatsız av tüfeği, kurusıkı tabanca ve 10 fişek ele geçirildi. ( Hatay Valiliği – Anadolu Ajansı )

İş yerinde gümrük kaçağı 227 paket sigara, 3 bin 795 sigara sarma kağıdı, 1400 makaron (filtreli sigara kağıdı), 3 şişe sahte içki, 118 cinsel içerikli ürün, 2 ruhsatsız av tüfeği, kurusıkı tabanca ve 10 fişek ele geçirildi.Şüpheliler Y.K.A. ve M.S.B. gözaltına alındı.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.