KADINLAR TOPLUMUN YAPI TAŞLARIDIR

KADINLAR TOPLUMUN YAPI TAŞLARIDIR

Hatay Sağlık Sen Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklamada bulunarak kadınların toplumun yapı taşı olduğuna dikkat çekti.

Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum diyen Başkan Gönç açıklamasına şöyle devam etti: “Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği temsil eden kadınlarımız, toplumun yapı taşlarıdır. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Özellikle içerisinden geçtiğimiz Kovit 19 belasında en ön safta savaşıp bir yandan da ailesine yetişmeye çalışandır kadınlar ülkemizin gelişmesinde ve çağdaş düzeye ulaşmasında önemli bir yere sahip kadınların hayatın her alanında çalışmalarıyla elde ettiği başarılar her geçen gün artmaktadır.

Bugün kadınlarımızın yaşadığı en büyük sorun, hepimizi derinden üzen kadına yönelik şiddettir. Şiddetin hiçbir türü insanlık onuruyla bağdaşmazken kadına yönelik şiddet asla tasvip edilemez. Türkiye’de ve dünyada yaşanan kadına şiddet olaylarının son bulmasını, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyor, şehrimiz, ülkemiz ve dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.