KALAYCIOĞLU VE ŞAŞMAZ BİR ARAYA GELDİ

KALAYCIOĞLU VE ŞAŞMAZ BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu ve Şaşmaz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Şaşmaz sektörün sorunlarını ve gelişim fırsatlarını değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Deprem bölgesinde kamuoyunun sesi olan  yerel basının önemine vurgu yapan Kalaycıoğlu; ”Hatay’daki gazeteciler, deprem öncesinde olduğu gibi sonrasında da toplumun doğru bilgilendirilmesi için önemli bir görev üstleniyor. Ancak,Depremin yaşattığı sıkıntılar, ekonomik faktörler ve diğer sorunlar , basın mensuplarının işini zorlaştırıyor. Bu nedenle, yerel basının güçlendirilmesi için çeşitli adımlar atmamız gerekiyor,” dedi.

Deprem bölgesinde zor şartlarda görev yapan basın emekçilerinin yardımına ilk koşan Türkiye Gazeteciler Cemiyetini takdir ettiğinin altını çizen Şaşmaz, Hatay İl Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu nezdinde TGC yönetimine şükranlarını sundu. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.