KALAYCIOĞLU’NDAN KAFKAS DANSI

KALAYCIOĞLU’NDAN KAFKAS DANSI

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Saymanı, Halkbilimcisi, Hatay Mahalli Haber.Com sitesinin imtiyaz sahibi Mithat Kalaycıoğlu, katıldığı düğünde Kafkas Dans Topluluğuna eşlik etti.


Kalaycıoğlu, uzun yıllar halkoyunları camiasında görev alırken, Kafkas dansı eğitmenliğini de yaptığını belirterek, “Ülkemizin her bölgesine ait yöresel oyunları var. Bunların hepsinin eğitimini almış durumdayız. Ayrıca yurtdışı görevlendirmelerde o yöreye ait halkoyunları hakkında da bilgi sahibi oluyoruz. Hatay’da da bu konuda eğitim verdiğimiz çok öğrencimiz var. Kırıkhan’da katıldığım düğün töreninde sahne alan Kafkas Dans Topluluğunun eğitmeni bizim öğrencimiz. Ama kendisiyle gurur duydum, güzel bir ekip kurmuş ve son derece de başarılı bir sahne gösterileri var” diye konuştu.
Düğün töreninde Kafkas Dans Topluluğuna eşlik eden Gazeteci Kalaycıoğlu, sergilediği performansı ile davetlilerden alkış aldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.