KAMU-SEN’DEN ÜLKÜ OCAKLARI’NA ZİYARET

KAMU-SEN’DEN ÜLKÜ OCAKLARI’NA ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde resmi törenle Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı’na atanan Alihan Döner’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Başkan Döner, ziyaretler kapsamında MHP İl Başkanı Murat Adal ve Kamu-Sen Hatay İl yönetimini ağırladı. Ziyarette Adal’a; Türkiye Kamu Sen Hatay İl Başkanı Hayri Şahin, Hatay İl milli eğitim şube müdürü Bahri Karabulut, Türk diyanet vakıf sen şube Başkan yardımcısı Mustafa Bağcı, Türk ulaşım sen şube Başkanı Mustafa Korkmaz, Türk tarım orman sen şube Başkanı Adnan Özyılmaz, Türk eğitim sen Hatay 1 nolu şube Başkanı Ömer Solgun, Türk Yerel hizmet Sen şube Başkanı Bahtiyar Şahin, Türk eğitim sen 2 nolu Başkanı Yavuz Selim Yanık, Türk büro sen şube Başkanı Neslihan Taşyürek, Türk tarım orman sen şube Başkan yrd. Teyfik Gülen, Türk imar sen şube Başkanı Mehmet Dırdır, Türk haber sen şube Başkanı Ahmet Yüksel, Türk kültür sanat sen şube Başkanı Mehmet Oktay ve İskenderun ülkü ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu da eşlik etti.

Başkan Döner’in yeni görevini kutlayan Kamu-Sen ailesi, bu önemli görevde Alihan Döner’in son derece başarılı olacağına inandıklarını kaydettiler.

DÖNER: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti, “Ülkü Ocakları bizim ömrümüzün geçtiği yerdir. Buraya hizmet etmek bizim için şereftir. Bu kutsal görevde sizleri de yanımda görmek bana güç verdi. Hepinize ziyaretleriniz için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Döner, ziyaretçileriyle günün anısına fotoğraf çekildi. İyi dilek ve temennilerin ardından ziyaret sona erdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.