KAR HATAY’I VURDU

KAR HATAY’I VURDU

Hatay’ın Hassa ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları ve Hassa Belediyesi ekipleri karayolunda kar temizliği ve tuzlama çalışması yaptı. Kar yağışı nedeniyle 5 araç yol kenarında bulunan kanala devrildi. Araçların kanaldan çıkarılması için ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Öte yandan trafik polisleri kentin farklı noktalarında, sürücülere zincir takma ve yavaş gitmeleri konusunda uyarıda bulundu.

KAR ULAŞIMI DA ENGELLEDİ

Hatay’da yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebi ile Antakya-İskenderun kara yolu ulaşıma kapandı. Dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Belen ile Topboğazı mevkisindeki arasındaki yol ulaşıma kapanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Öte yandan Antakya, Kırıkhan, Hassa ve Altınözü ilçelerinde yoğun kar trafikte aksamalara neden oldu. Belediye ekipleri buzlanma ve kar birikintilerinin olduğu bölgelerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Yolda önlem alan trafik polisleri, kar lastiği ve zinciri olmayanların geçişine izin vermiyor.

ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Hatay’da yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebi ile kapanan Antakya-İskenderun kara yolu ekiplerin çalışmasıyla ulaşıma açıldı.

(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.