“KARA MEHMET” MİLLETİN DERDİYLE DERTLENİYOR

“KARA MEHMET” MİLLETİN DERDİYLE DERTLENİYOR

Hassalıların “Kara Mehmet” diye çağırdığı Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçe halkının derdiyle dertleniyor. İlçesine hizmet etmek için canla başla çalışan Başkan Karataş, her fırsatta vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek sorun ve şikayetlerini dinliyor. Esnafların işlerinin aksamaması için çalışmalarını gelen taleplere göre şekillendiren Karataş, vatandaşlara devam eden çalışmalarla ilgili de bilgilendirmelerde bulunuyor.  

VATANDAŞIN ÇAYINI İÇİP SOHBET ETTİ 

Hanelerine konuk olduğu vatandaşların ve işyerlerini ziyaret ettiği vatandaşların yoğun teveccühüne uğrayan Başkan Karataş, çay eşliğinde vatandaşlarla sohbet ederek ilçe gündemini de değerlendiriyor.  

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR” 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Halka hizmet, hakka hizmettir” düsturuyla hareket eden ve gönüllere girmeyi başaran Karataş, Hassa’ya hizmet için gecesini gündüzüne katıyor. Vatandaşlarla istişareye önem veren Karataş, temaslarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Biz Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bu millete sevdalıyız. Ben hakikaten burada doğup büyüdüğüm, her köşesini yakından bildiğim için Hassa’ya gönülden bağlıyım. Bu anlamda tüm vatandaşlarla abilik kardeşlik hukukumuz vardır. Bu ilçenin bir evladı olarak buraya hizmet etmek benim boynumun borcudur.  

“HASSA’YA DİL UZATANIN DİLİNİ KESERİM” 

Hassa’ya yaptığımız hizmetler herkesin malumu. Kimse bu hizmetleri inkar edemez. Vekillerimizin de destekleriyle ilçemiz çok önemli hizmetlere de kavuşacaktır. Hassa ile ilgili aslı astarı olmayan ifadeler kullananlara da hiçbir Hassalı itibar etmesin. Hassa’ya dil uzatan, emeklerimizi yok sayanların dilini kesmesini biliriz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ilçemiz ile ilgili asılsız beyanda bulundu. Biz açıklamamızı yaptık, sonra sesi çıkmadı. Biz Hassa’nın her karışının bekçisi, her vatandaşın hakkının savunucusuyuz. Milletimizin desteği bizim en büyük gücümüzdür. Aziz milletimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum. Biz vatandaşlarımızla hemhal olmaya, dertleriyle dertlenip sevinçleriyle mutlu olmaya devam edeceğiz. Bize evlerini, işyerlerini, yüreklerini açan tüm Hassalı hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.  Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.