KARANLIĞA KARŞI ÖNLÜĞÜMÜZÜN BEYAZINA SAHİP ÇIKIYORUZ

KARANLIĞA KARŞI ÖNLÜĞÜMÜZÜN BEYAZINA SAHİP ÇIKIYORUZ

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, 14 Mart Tıp Bayramını sosyal medyadan kutladı. Vekil Şahin, şu ifadelere yer verdi: “Karanlığa Karşı Önlüğümüzün Beyazına, Özlük Haklarımıza, Halkın Sağlık Hakkına Sahip Çıkıyoruz” diyerek tepkilerin gösteren tüm hekimlere ve sağlık çalışanlarına selam olsun. Özellikle Covid-19 pandemisi döneminde fedakarca mücadele eden, kendi hayatını riske atarak hastalanan, ailesine, çoluğuna çocuğuna virüsü bulaştırmayı göze alarak canla başla çalışan, yangın, deprem, sel, salgın hastalık demeden her ihtiyaç olduğunda en ön saflarda mücadele eden hekimler, bilime, ilime, liyakata düşman siyasilerin pespaye siyasetlerine malzemesi yapılamayacak kadar onurlu bir meslek icra etmektedirler. ‘Varsın giderlerse gitsinler yeni mezun hekimlerle yola devam ederiz, daha da ileri gidiyorum dışarıdan gelmek isteyenleri getiririm’ diyerek yetişmiş nitelikli hekimleri kovmaya çalışmak sorumsuzluktur.

AZ KALDI. GELİYOR GELMEKTE OLAN !”

Yetişmiş, eğitimli, bilimin yolunda yürüyen, liyakat sahibi her insana düşman, Cumhuriyetin tüm aydınları ve sistemine düşman bu anlayışın söylemleri asla kabul edilemez. Doktorlar bu memlekette yoksulluk sınırının altında ücret alıyor, şiddete uğruyor, hastalarını sadece 5 dakika içinde muayene etmek mecburiyetinde bırakılıyor. Tüm Sağlık emekçilerinden bir isteğimiz var; Siz itirazlarınızda da taleplerinizde de haklısınız. Halkımız Ulu Önderi Mustafa Kemal Atatürk gibi kendini size emanet ediyor ve etmeye de devam edecek. Sabredin! Eğitime, bilime, uzmanlığınıza ve yetişmiş insanlara bu ülkenin ihtiyacı var. Güzel bir Türkiye’yi birlikte kuracağız. Biri gidecekse, o sizlere ‘giderseniz gidin ‘ diyenler olacak. Az kaldı. Geliyor gelmekte olan !” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.