KARASU KANALINDA SONA GELİNDİ

KARASU KANALINDA SONA GELİNDİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Hatay’a kazandırılan Karasu Kanalı’nda sona yaklaşıldığını açıkladı.

Hatay’a hizmet için var gücüyle çalışan Yayman, bir hayali daha gerçekleştirmeye yaklaştıklarını belirtti. Karasu Kanalı’nın tamamlanmasıyla Hatay’ın susuzluğa veda edeceğini ve uzun yıllar kentin su ihtiyacının karşılanacağını ifade eden Yayman, projede emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

2023 YILINDA SU AKMAYA BAŞLAYACAK

Karasu Kanalı inşaat alanını inceleyen ve 37 km’lik projede sona gelindiğini aktaran Yayman yaptığı açıklamada; “Şu an C1 tünelindeyiz. Bu tünelden yakın zamanda Reyhanlı Barajı’na su akmaya başlayacak. AK Parti hizmet siyaseti yapmaktadır. Biz hizmet üretiyoruz. Hatay’da cekedini asmak için dahi çivisi olmayanlar bizi eleştiriyorlar. Eleştirmeden önce gel yapılan hizmeti gör. 37 km Karasu kanalında hızla sona geliyoruz. Kanalımızda su HAZİRAN 2023’de akacak!! Başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Recep Tayyip Erdoğan Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişci DSİ Genel Müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.