KARATAŞ, HİZMETE DOYMUYOR 

KARATAŞ, HİZMETE DOYMUYOR 

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçeye hizmette çağ atlatıyor.

Bugüne kadar dar olmasından dolayı vatandaşların zorlukla yolculuk yaptığı yollar Başkan Karataş’ın direktifleri ile genişletiliyor. Başkan Karataş, vatandaşların istekleri doğrultusunda Bademli Mahallesi ve Gazeluşağı Mahallesi’nde yol genişletme çalışmaları gerçekleştirildi. Vatandaşların büyük desteği ile gerçekleşen yol çalışmaları ile Yangın esnasında İtfaiye araçlarının rahat ulaşım sağlaması, Acil durumlarda ambulansın ulaşımını rahat sağlaması ve trafik akışının düzenli olması amaçlanıyor.

KARATAŞ: HASSA’YA DEĞER

Gerçekleşen çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Mehmet Karataş; “Hassa’mızın eksik olan bölgelerinde vatandaşımızın memnuniyeti için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda ilçemize bağlı Bademli ve Gazeluşağı Mahalleleri’nde yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız ile yangın esnasında İtfaiye araçlarının rahat ulaşım sağlaması, acil durumlarda ambulansın ulaşımını rahat sağlaması ve trafik akışının düzenli olmasını amaçlıyoruz. Yapılan çalışmaları da yerinde inceleyerek halkımızla istişare ettik. Hassa’mız için, vatandaşımız için ne yapsak az gelir” dedi.Vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmaları sürdüren Başkan Karataş, yolların vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.  Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.