KARLISU SBL’NİN “ETWİNNİNG PROJESİ” KABUL EDİLDİ

KARLISU SBL’NİN “ETWİNNİNG PROJESİ” KABUL EDİLDİ

Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi (SBL), 4 Avrupa ülkesiyle ortak eTwinning projesinde buluştu. Ortak projede birlikte çalışma, 1 yıl 8 ay sürecek.

Okul Yönetimi, kabul edilen proje ile ilgili olarak yapılan paylaşımda; “Erasmus KA210’a dönüştürülen eTwinning projemiz kabul edildi. Okulumuzda 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında, İngilizce Öğretmenlerimiz Semra Dağlı, Semiha Kılıç ve Hasan Zeynel Koşak tarafından yürütülen ‘Digital Learning in English Language’ adlı eTwinning projesi, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almıştı. Daha sonra bu proje, ‘The EUnique Bright Side’ (Social Inclusion, Digital Education) adıyla, Erasmus KA210 küçük ölçekli ortaklıklar projesine dönüştürülmüş ve Danimarka ortaklığında kabul edilmişti. Projemiz, 28 Şubat 2022 tarihinde başlayıp, 28 Kasım 2023 tarihinde sona erecektir. Proje ortağımız olan okullar; Danimarka, Portekiz, Romanya ve Hırvatistan’dan olup, eTwinning projesinde beraber çalıştığımız ortaklardır” denildi.

Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.