KAŞIKÇI BOŞ DURMUYOR

MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Meclisin kapatılmasından sonra, Hatay’a dönerek her saniyesini vatandaşlara ayırmaya devam ederken son olarak İskenderun’da halkın sorunlarını dinledi.

KAŞIKÇI BOŞ DURMUYOR

MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Meclisin kapatılmasından sonra, Hatay’a dönerek her saniyesini vatandaşlara ayırmaya devam ederken son olarak İskenderun’da halkın sorunlarını dinledi. Seçildiği günden bu yana vatandaşın birçok talep ve isteklerine cevap veren, gündeme getiren, meclise taşıyan ve Hatay’ın sorunlarını çözmek için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen Kaşıkçı, İskenderun’da Muhtarlarla bir araya geldi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

İskenderun’daki çalışmalar kapsamında Cırtıman ve İsmet İnönü Mahallelerini ziyaret eden Kaşıkçı vatandaşların ve muhtların sorunlarını dinleyerek notlar tuttu. Açıklamalar yaptı. Sosyal Medyadan paylaşımlarıyla gezilerini duyuran Kaşıkçı, “İskenderun Cırtıman Mahallesinde Muhtarımız Şevket Ergüven ve mahallelimizin misafiri olduk. Göstermiş oldukları ilgi ve konukseverlikleri için teşekkür ediyorum.” “İskenderun’da gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında İsmet İnönü Mahallesi Muhtarı Engin Aktuğ ve mahallelimizin konuğu olduk. Bizleri ağırlayan muhabbetini esirgemeyen herkese teşekkürler.” Ifadelerini kullandı. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.