KAŞIKÇI, DÖRTYOL’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

KAŞIKÇI, DÖRTYOL’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı Dörtyol ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Dörtyol’da vatandaşlar ile bir araya gelen Kaşıkçı,  özellikle yaz aylarının sonuna yaklaşıldığı şu günlerde sıcakların mevsim normalleri üzerinde seyrediyor olmasının ve yağışların başlamamasının başta sulama ve içme suyu üzerinde olumsuzluk yarattığını, bu hususta önümüzdeki yıllara dönük olarak gerekli tedbirlerin alınması yönünde hazırlıklar yapacaklarını ifade etti.

MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı aynı gün akşam Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Dörtyol Şubesinde gerçekleştirilen ve Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Metin Taşçı’nın da katıldığı panele iştirak ederek burada, 3 Ekim Türk Dünyası Günü ile Azerbaycan, Karabağ Meselesi ve Türkiye’nin komşularıyla ilişkileri üzerine bir konuşma yaptı. Panel sonrasında bir de nişan merasimine katıldı.

Karakese Mahallesindeki hemşerilerini de ziyaret eden MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı burada yapımı devam etmekte olan cami hakkında bilgiler aldı, inşaatın geldiği aşamayı inceledi. Akabinde Hatay Yörük Avşar Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaretinde dernek başkanı Ünal Kozak tarafından Yörük şalı takılan Kaşıkçı’ya bir de ziyareti anısına tablo hediye edildi. Milletvekili Kaşıkçı’ya ziyaretleri kapsamında MHP Dörtyol İlçe Başkanı İlyas Berik ve yönetim kurulu üyeleri  de eşlik etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.