KAŞIKÇI, KABİNE İÇERİSİNDE HDP‘YE HANGİ BAKANLIK DÜŞÜYOR

KAŞIKÇI, KABİNE İÇERİSİNDE HDP‘YE HANGİ BAKANLIK DÜŞÜYOR

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, A Haber’e konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun tek adayla ilgili yaptığı açıklamalara değinen Kaşıkçı: “HDP’nin liderini o kabinenin içerisinde hangi görevde görevlendirecek. Kabine içerisinde HDP‘ye hangi bakanlık düşüyor.”dedi.

KİME NERESİ DÜŞECEK?

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, A Haber televizyon’un konuğu oldu. Gündemdeki bir çok konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Kaşıkçı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun; “Biz tek aday olarak adayınızı belirledikten sonra diğer siyasi parti liderleri de kabinenin içerisinde veya Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi içerisinde değerlendireceğiz.” İfadesini açması gerektiğini belirtti.

HDP’YE HANGİ BAKANLIĞI TESLİM EDECEK?

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun şöyle bir ifadesi vardı; “Biz tek aday olarak adayınızı belirledikten sonra diğer siyasi parti liderleri de kabinenin içerisinde veya Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi içerisinde değerlendireceğiz” diye bir ifadesi oldu. İşte tam bu noktada HDP’nin liderini o kabinenin içerisinde hangi görevde görevlendirecek. Bunu da söylemesi lazım.  Bu kabinede HDP’ye İçişleri Bakanlığı’nı mı teslim edecek? Milli Savunma Bakanlığı mı teslim edecek?”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.