Meşale Gazetesi

KAŞIKÇI KÖY KÖY MİLLİ DAVAYI ANLATIYOR

KAŞIKÇI KÖY KÖY MİLLİ DAVAYI ANLATIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, “Adım Adım 2023 Köyüm Benim Sohbet Toplantıları” kapsamında Ağrı’nın köylerinde ziyaretlerde bulundu.

Türkiye’nin dört bir köşesini adım adım gezmeye devam eden Kaşıkçı, MHP’nin ideallerini, projelerini ve Türkiye’nin iç ve dış gündemini de değerlendiriyor. Vekil Kaşıkçı, Tokat Milletvekili Yücel Bulut , MYK Üyesi Ömer Ekici ve MYK Üyesi Mustafa Aksoy’un da hazır bulunduğu ziyaretlerde önemli mesajlar vermeye de devam ediyor. “Liderimizin Emrinde Adayımız Belli Kararımız Net” sloganı ile gerçekleştirilen köy toplantıları kapsamında; Ağrı’nın köylerinde ziyaret programları gerçekleştirildi.

“Şer Odaklara Geçit Vermeyeceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, toplantılarda yaptığı konuşmada; “Liderimizin emriyle Köyüm Benim’ temalı sohbet toplantıları sırasında, aziz vatanın her sathı köy köy dolaşılarak en ücra köşelerdeki vatandaşlarımızla kucaklaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her karış toprağında Türk Milletine karşı oynanan oyunları bozacağımızı haykırıyoruz. Biz var olduğumuz müddetçe şer odaklara geçit vermeyeceğimizi ilan ediyoruz. MHP siyaset semalarında bir kutup yıldızı gibi parlamaya başladığından beri; aziz milletimiz Milliyetçi-Ülkücü Hareketi bağrına basarak büyük bir misyon yüklemekle kalmamış, partimizi varlık sigortası gibi görmeye başlamıştır. Millet egemenliğinin sarsılmaz kalesi görevini büyük bir sorumluluk ve fedakârlıkla üzerine alan MHP; tutarlı, kararlı ve ilkeli tutumu sayesinde zamanla siyaset ikliminin dominant rüzgârı olmuştur. Ne var ki her seçim atmosferine girildiğinde milletimizin MHP’ye gösterdiği büyük teveccühü hazmedemeyen muarız ve rakiplerimiz, aleyhimizde algı operasyonları, itibar suikastları düzenleme yarışına girmiştir. Ancak MHP, bu saldırı ve karalama kampanyalarını savuşturarak milletin sinesinde ve yüreğindeki özel yeri korumayı başarmıştır. MHP, kurumları, kurulları ve teşkilatlarıyla çalışkan bir camiadır. MHP’yi destekleyen milyonlar da vefalı, kanaatkâr, sabırlı ve kadirşinas bir kitledir. Partimizin mevcudiyeti ve davamızın kutsiyeti, şairin “Yüreklerde köz menem!” dediği gibi; kalplerde kor gibi yanmakta, ruhları güneş gibi ısıtmakta, gönülleri meltem gibi ferahlatmaktadır” dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı tüm Ağrılı vatandaşlara teşekkür eden Vekil Kaşıkçı, köy köy gezmeye devam edeceklerini kaydetti.  Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.