Meşale Gazetesi

KAŞIKÇI MİLLİ MÜCADELE NEFERİ NASEN PAŞA’YA SAHİP ÇIKTI

KAŞIKÇI MİLLİ MÜCADELE NEFERİ NASEN PAŞA’YA SAHİP ÇIKTI

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, 1921 yılında Fransızlara karşı verdiği mücadelede Hassa’da şehit düşen Nasen Paşa’nın isminin yaşatılması için belediye başkanlarından destek istedi.

Kaşıkçı, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda: “Tarihe karşı sözümüz olsun. 1921 yılında Fransızlara karşı verdiği mücadelede Hassa’da şehit düşen Çete Reisi Nasen Paşa’nın ismini unutturmayacağız. Aziz hatırasını yaşatmak için Belediye Başkanlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Bunun üzerine Hassa Kaymakamı Kadir Yurdagül, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül gerekenlerin yapılacağını belirterek hassasiyetinden ötürü vekil Kaşıkçı’ya teşekkür ettiler.

Kaşıkçı, konusya ilişkin yaşanan gelişme sonrasında: “Mezarın yapılması ve Nasen Paşa’nın isminin Hassa ilçemizde yaşatılması için gerekenin yapılacağını arayarak bildiren Hassa Kaymakamımız ve Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’a teşekkür ederim. İbrahim Gül başkanım var olasın” mesajını paylaştı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.