KAŞIKÇI’DAN DÖRTYOL’DA ZİYARETLER ZİNCİRİ

KAŞIKÇI’DAN DÖRTYOL’DA ZİYARETLER ZİNCİRİ

Hafta başından bu yana Dörtyol genelinde ziyaretlerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.Milletvekili Kaşıkçı ilk olarak Dörtyol MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Dörtyol ilçesinde vatandaşları ve esnafları da ziyaret eden Kaşıkçı, talep ve istekleri dinledi. Dörtyol’da yöre halkı ile bir araya gelen Kaşıkçı, 2023 yılının önemine değindi.

KAŞIKÇI, CUMHUR İTTİFAKININ ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Cumhurbaşkanlığı başkanlık sisteminin ve Cumhur ittifakının önemine değinen Milletvekili Kaşıkçı, “Türkiye büyük bir devlettir ve Türk insanı, devleti, milleti, bayrağı ve dini için yapamayacağı hiçbir mücadelesi yoktur. Vatanımız için, bayrağımız için, devletimiz için canımızı veririz, şehitlerimizi veririz ama bu toprakları asla ve asla sahipsiz bırakmayız.Uzun bir süredir Türkiye ve dünya ciddi sıkıntılar yaşıyor. Özellikle 2 yılı aşkındır bir dönemdir pandemi dönemi yaşandı. Ancak Türkiye, cumhurbaşkanlığı başkanlık sisteminin getirdiği ve Cumhur ittifakının sırt sırta olduğu iki büyük insan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi sayesinde bu sıkıntıları omuz omuza vererek bertaraf ettiler.

Biliyorsunuz şehir hastaneleri devreye girdi o zaman dendi ki bu hastaneler neye yarayacak, bunlar niye yapılıyor, bunlar kime peşkeş çekiliyor ancak görüldü ki dünyada herkesten önce Türkiye pandemiye yakalanan kardeşlerimize sahip çıktı. Avrupa’nın pek çok yerinde yaşlı insanlar huzurevlerinde kitlendiler ve dışarı çıkamadan orada vefat ettiler ancak Türk devleti hem maskesini hem steril ilaçlarını hem de aşını tedarik etti. Diğer önemli bir konu ise Cumhur İttifakı ile birlikte terörle önemli bir mücadele yapıldı. Binlerce insanımız PKK’nın köylerde, dağlarda, yollarda ve şehirlerde yaptığı eylemler sonucu şehit oldular. Türk devleti, 30 yılın üzerinde bir dönem içerisinde PKK ile mücadele etti. Ancak en net sonucu cumhurbaşkanlığı başkanlık sisteminin getirdiği sistem sayesinde bu dönemde gördük. Terörü bitirme noktasına getirdik. Büyük fotoğrafa baktığımızda Ayasofya’yı açtık, Kapalı Maraşı açtık. Karabağ’ı Ermenilerin elinden kurtardık. Mavi vatandan sondaj gemilerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Libya’da, Suriye’de ve Irak’ta varız. Bundan dolayı Cumhurun başardığı 2023’ün, 2051’in başarıldığı dönemleri cenabı Allah nasip etsin diyorum” dedi.

VATANDAŞLARDAN VEKİL KAŞIKÇI’YA TEŞEKKÜR

Vekil Kaşıkçı’ya ilgi ve alakalarından dolayı vatandaşlar a teşekkür etti. Ziyaretlere yoğun ilgi gösteren ve Kaşıkçı’yi dikkatle dinleyen vatandaşlar, Ankara’daki çalışmalarında da Kaşıkçı’ya başarılar dilediler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.