Meşale Gazetesi

KAŞIKÇI’DAN İMO’YA: NEFESİNİZİ KESECEĞİM

KAŞIKÇI’DAN İMO’YA: NEFESİNİZİ KESECEĞİM

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, TBMM’DE düzenlediği basın toplantısında Inşaat Mühendisleri Odası’nin kendisine yönelik “30 günlük meslekten men” kararına tepki gösterdi.
Bazı şube başkanlarının odaya yönelik eleştirilerini TBMM’DE gündeme getiren Kaşıkçı’dan oda tarafından savunmasi istenmiş, Kaşıkçı da IMO’ya boş bir kağıt göndermişti. Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde oda yönetiminin aldığı karar ile Kaşıkçı’ya 30 gün meslekten men kararı verildi.

İMO’nun kendisine yönelik hukuksuz bir uygulama yaptığını söyleyen Kaşıkçı, “Ben bir milletvekili ve inşaat mühendisi olarak, bu tür meslek örgütlerinde çalışan insanların sıkıntılarını dile getiriyorum. Odanın benimle ilgili vermiş olduğu kararı kınıyorum. Bu karar bizim için yok hükmündedir.” dedi.

İMO’nun bölücülere alan açmaktan öteye gitmediğinin altını çizen Kaşıkçı, “İMO yönetiminin bugüne kadar söylediği tüm söylemler, oda içerisinde HDP çizgisinde siyaset yapıldığını bize net bir şekilde göstermektedir.” dedi.
İMO’nun hukuksuz uygulamalarının takipçisi olacağını vurgulayan Kaşıkçı, “Çıktığım her platformda oda yönetiminin bu iki yüzlü tavrını dile getireceğim.Bölücülere alan açan nefesinizi keseceğim.” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.