KAYMAKAM ACAR’A ANLAMLI ZİYARET

KAYMAKAM ACAR’A ANLAMLI ZİYARET

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler dernek başkanı Fatih Demir, Kırıkhan Temsilcisi Savaş Korkmaz ve beraberinde Gaziler ile birlikte Hassa Kaymakamı Osman Acar’ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Kıymetli Gaziler ile yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Acar, istek ve taleplerini dinledi. Sıcak ve samimi sohbet eden Kaymakam Acar sohbetinde; Ülkemizin bağımsızlığı, vatanının bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları hafızalarımızdan silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bugün üzerinde huzur ve kardeşlik ortamı içinde yaşadığımız bu ülke şehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere emanetidir. Bu mukaddes emaneti hassasiyetle korumak ve gelecek nesillere, gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak şehit ve gazilerimize vefa borcumuzdur” dedi.Görüşme sonunda Dernek Başkanı Mehmet Savaş ve Gazi Mustafa Akça Kaymakam Osman Acar’a dernek plaketi verdi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.