KAYMAKAM AKDAŞ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM AKDAŞ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş, açılışı gerçekleştirilen Antakya Gastronomi Çarşısı’nda hizmet veren esnafları ziyaret etti.

Yapımında büyük emeklerinin bulunduğu çarşının açılışına da katılan Akdaş, tüm esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti. Katıldığı program ile ilgili açıklama yapan Akdaş; “Hatay Valimiz Sn. Mustafa Masatlı ’nın ev sahipliğinde, ilçemiz Odabaşı Mahallesi’nde, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliği ile yapımı tamamlanarak faaliyete giren ve içerisinde gastronomi alanında faaliyet gösteren 18 adet işletmenin bulunduğu Hatay Gastronomi Çarşısı’nın hizmete alınmasına; İyi Parti Milletvekili Sn. Şefik Çirkin, Hatay İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sn. Ömer Ersever, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Öntürk, Vali Yardımcılarımız, Kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımızın katılımlarıyla iştirak ettik. Gastronomi Çarşısı geleneksel lezzetleri sunarak, kültürlerin buluşma noktası olacak şekilde değerli vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır. Gastronomi Çarşısı’nda hizmet gösterecek olan esnaflarımızı ziyaret ettik. Hayırlı bol kazançlar dileğinde bulunduk” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.