KAYMAKAM AKDAŞ HATAY İÇİN MÜCADELE EDİYOR

KAYMAKAM AKDAŞ HATAY İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş, Hatay’ın ayağa kalkması için mücadele etmeye devam ediyor.

Kaymakam Akdaş, bu kapsamda kentin yeniden inşasında olduğu gibi sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaya devam ediyor. Kaymakam Akdaş bu kapsamda Antakya İlçe Müftüsü Rıdvan Şahin ve beraberindeki Din görevlileri ile bir araya geldi. Akdaş, Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle heyet ile istişarelerde bulundu. Kaymakam Akdaş, gerçekleşecek olan programa katılım sağlayacağını belirterek ziyaretten memnuniyetini dile getirerek müftü Rıdvan Şahin ve beraberindekilere teşekkür etti.

MHP HEYETİNİ KABUL ETTİ

REKLAM ALANI

 Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Başkanı Kadir Ertuğrul ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Kaymakam Akdaş, Kadir Ertuğrul’a ve beraberindekilere teşekkür etti. Antakya’da devam eden çalışmaları da heyete aktaran Kaymakam Akdaş, heyetin beğenisini kazandı. Kaymakam Akdaş, yaptığı çalışmalar dolayısıyla kent halkı tarafından takdir alıyor. Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.