KAYMAKAM DEMİRYÜREK BAŞKAN GÜL’Ü ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM DEMİRYÜREK BAŞKAN GÜL’Ü ZİYARET ETTİ

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti.Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaret programında Kaymakam Demiryürek’e teşekkür eden Başkan Gül; “Bizleri ziyaretleriyle onurlandıran kaymakamımız Demiryürek’e çalışmalarında başarılar diliyorum. İskenderun çok özel ve güzel bir şehir, umuyorum ki kaymakamımızda yapacağı çalışmalarla adından sıkça söz ettirecek.” ifadelerini kullandı.

GÜL’DEN DEMİRYÜREK’E TEŞEKKÜR

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’de yaptığı teşekkür konuşmasında; “Belen ile ilgili yaptığım araştırmalarda Hatay’ımızın çok özel ve önemli ilçelerimizin başında Belen geliyor. Belediye Başkanımızın da yaptığı hizmetler gerçekten takdire şayan, Başkanımıza bir kez daha başarılı çalışmalardan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.Ziyaret sonunda yöresel ürünlerin olduğu hediye sepetini Kaymakam Demiryürek’e taktim eden Belediye Başkanı İbrahim Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.