KAYMAKAM GÖKPINAR SAHİLİ TEMİZLEDİ

KAYMAKAM GÖKPINAR SAHİLİ TEMİZLEDİ

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar Miss Arsuz Platformu ile birlikte sahilde çöp toplayarak örnek bir hareket sergiledi.

Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi ve Miss Arsuz Platformu işbirliğinde gerçekleşen ve çevre temizliği konusunda farkındalığa imza atılan etkinlikte, Kaymakam Gökpınar ellerine eldiven takıp, katılımcılarla birlikte sahil boyunca çöp topladı. Üzerindeki ‘Miss Arsuz sadece 5 Dakika’ yazılı tişörtle dikkat çeken Kaymakam Gökpınar, ‘Temiz bir çevre herkesin hakkı’ diyerek, herkesi doğaya, sahile ve çevreye gereken hassasiyeti göstermeye davet etti. Arsuz’da başlatılan çevre temizliği duyarlılıklarına ve gönüllü çalışmaları nedeniyle platform üyelerine teşekkür eden Kaymakam Gökpınar, TCDD Kampı’ndan başlayıp sahil boyunca gerçekleşen etkinlikte karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet ederek, konunun hassasiyeti üzerinde durdu.

BUTROS: EVİMİZİ TEMİZ TUTMALIYIZ

Miss Arsuz Platformu Başkanı Rahel Butros da, Arsuz’u çok sevdiklerini ve herkesin doğaya karşı görev ve sorumlulukları olduğunu belirterek, “Arsuz, hepimizin evi. Evimizi temiz tutmak için, güzelliğine güzellik katmak için hep birlikte sahadayız.” dedi. Gerçekleştirilen örnek etkinliğe, Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.