KAYMAKAM UYGUR VE BAŞKAN SARI’DAN ŞEHİT ANNESİNE ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

KAYMAKAM UYGUR VE BAŞKAN SARI’DAN ŞEHİT ANNESİNE ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ile birlikte, Bitlis’in Tatvan İlçesi’nde görev sırasında şehit olan Hanyolu Mahalleli Polis Memuru Mehmet Selçuk’un annesi Saniye Selçuk’u ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

“ Aziz şehitlerimizin emaneti annelerimizin her zaman yanındayız” sözlerini kullanan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yayımladığı Anneler Günü mesajında “Her yaşta ve koşulda desteklerini esirgemeyen, en büyük güven, sevgi ve hoşgörü kaynağımız olan, başta kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” sözlerini kullandı.

Kaymakam Uygur ise “Başta Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin anneleri olmak üzere, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve karşılıksız sevginin kaynağı olan annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” sözleriyle anneler gününü kutladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.