Kaymakam Uygur, Ziraat Odasını Ziyaret Etti

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Kaymakam Uygur, Ziraat Odasını Ziyaret Etti

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kaymakam Uygur, ziyaretinde odanın çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. İnsan yaşamının sürdürebilmesi için olmazsa olmazların başında tarım sektörünün geldiğini aktaran Uygur, “Ziraat odaları ülkemizde en köklü sivil toplum kuruluşlarından biridir. Çiftçilerimizin bilinçlendirilmesi, sorunların ilgili yerlere bildirilmesi ve çözüm üretmesi yanında üretim artışını sağlamak için çiftçilerin yanında yer alan, yardımcı olan kuruluştur. İlçemizde tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için eğitimler düzenlenmeli “dedi.
Ziyaret ve tavsiyelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınözü Ziraat Odası Başkanı Sabahattin Bayır, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’a teşekkür etti. HABER MERKEZİ


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.