KAYMAKAM UYGUR’DAN ANTAKYA GASTRONOMİ DERNEĞİNE ZİYARET

KAYMAKAM UYGUR’DAN ANTAKYA GASTRONOMİ DERNEĞİNE ZİYARET

Antakya Gastronomi Derneği Başkanı Mehmet Tanrıverdi ve Yönetim Kurulu Üyelerinin geçtiğimiz hafta ziyaret ettiği Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur Antakya Gastronomi Derneğine  iade-i ziyarette bulundu. Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette Ekim ayında yapılacak olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali öncesi ön görüşme ve fikir alışverişinde bulunuldu. Dernek üyeleri  ve yönetim kurulunun  hazır bulunduğu toplantıda Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur derneğe  atfen başkan Mehmet Tanrıverdi’ye plaket sundu.

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur yaptığı konuşmada, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da derneğimiz partnerliğinde yapılacak olan festivalin daha da görkemli olacağından kuşkusunun bulunmadığını ifade etti. Geçtiğimiz yıllarda yapılan festivallerdeki başarılı organizasyonlar için emeği geçenlere teşekkürlerini sunan Kaymakam  Uygur, bu yıl “Gastronomi” olgusunun da ekleneceği festival için Antakya Gastronomi Derneğinin elinden gelen gayretle bu yıl da başarılı projelere imza atacağından şüphesi olmadığını belirtti.

Daha sonra söz alan Antakya Gastronomi Derneği Başkanı Mehmet Tanrıverdi, her geçen yıl gelişerek ve daha fazla kitleye ulaşan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nin bu yıl çok daha görkemli geçmesi için dernek olarak daha çok çalışıp, yeni projelerle festivalin izlenebilirlik ve ulusal bazda tanınırlığını artırmak için gayret gösterileceğinin altını çizdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.