KAYMAKAM YÖNDEN ESNAFLARIN YANINDA

KAYMAKAM YÖNDEN ESNAFLARIN YANINDA

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ahşap oymacılığı alanındaki üstün hüneriyle mesleğini zirveye taşıyan ve Türkiye’de yılın ahisi seçilen heykel ve rölyef ustası Behzat Böke’yi ziyaretinin ardından, sanayideki emekçilerle buluştu. İskenderun Sanayi Sitesi’nde emeğin gücünü yansıtan hünerli ellerle buluşan Kaymakam Yönden, alın terini ortaya koyan emekçilere hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

İlk ziyaretini Türkiye’nin ahisi, el emeğiyle ahşaba hayat veren ahşap oymacılığı, heykel ve rölyef ustası Behzat Böke’ye gerçekleştiren Kaymakam Yönden, kadirşinas kişiliği ve örnek esnaflığıyla 2021 yılında Türkiye’nin Yılın Ahi’si olarak seçilen Behzat Böke ile mesleği üzerine sohbet edip, mesleğin püf noktaları hakkında bilgiler aldıktan sonra, yaptığı çalışmaları tek tek inceledi.

EMEKTAR ESNAFLARA TEŞEKKÜR

Sanayi Sitesi’nde yaklaşık 50 yıldır conta imalatı üzerine faaliyet gösteren Arı-İş Conta işletmesi Sahibi Yusuf Bilmez ve çalışanları ile buluşan Kaymakam Yönden, mantar conta üretiminde Türkiye’de tek olan Arı-İş Conta’yı da tebrik etti. İskenderun’un emektar esnaflarından ve aynı zamanda İskenderun Belediyesi Meclis Üyesi olan Hanifi Karakuş ile Ömer Karakuş ve çalışanları ile Karakuşlar Ticaret beyaz eşya ve mobilya mağazasında bir araya gelen Kaymakam Yönden, buradaki ziyaretinin ardından Park Forbes AVM’de faaliyet gösteren Atasun Optik’e geçti. Sanayi ziyaretinde Kaymakam Yönden’e İskenderun Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çardaklı da eşlik etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.