KAYMAKAM YÖNDEN MİNİKLERLE BULUŞTU

KAYMAKAM YÖNDEN MİNİKLERLE BULUŞTU

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve beraberinde Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir ile birlikte, ’58. Kütüphane Haftası’ dolayısıyla İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen programa katıldı.İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Nebil Özdemir, kütüphane çalışanları ve kitap sever vatandaşlarla hoş sohbet ortamında bir araya gelen Kaymakam İskender Yönden okumanın önem ve önceliğine değinmesinin akabinde 2021-2022 sezonunda kütüphanenin arşivlerinden faydalanarak, en çok kitap okuyan çocuklar, gençler ve yetişkinler kategorilerinde yer alan vatandaşları tebrik ederek, hediye verdi.

‘ÇOCUK; DÜNYANIN EN BÜYÜK SERVETİDİR’

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve beraberinde Sarıseki Mahallesi Muhtarı Serkan Saygılı’nın da eşliğinde Sarıseki Mahallesi”nde ikamet eden ve talasemi rahatsızlığı nedeniyle çocukları tedavi gören Yahya Nusret Avara ve ailesini evinde ziyaret ederek, herhangi bir istek ya da ihtiyacı olup olmadığı yönünde hasbihal edip, gönül pencerelerini araladı. Kaymakam Yönden daha sonra Sarıseki İlkokuluna ziyarette bulundu. Okul Müdürü Kadir Satun’un eşliğinde, okul binasında incelemelerde bulunan Kaymakam Yönden, öğretmen ve öğrencilerle de sohbet ortamında bir araya gelerek hasbihal etti.

EMEK KUTSALDIR

Kaymakam İskender Yönden ve beraberinde Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir ile birlikte, Mustafa Kemal Mahallesi’nde faaliyette bulunan İskenderun Belediyesi Kültür Evi’ne de ziyarette bulundu.Kaymakamlığın uhdesinde ve İskenderun Belediyesi Kültür Evi’nin ev sahipliğinde, ayrıca İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen kurslar ve sportif faaliyetler hakkında yerinde inceleme yapmak suretiyle kurs eğitmenlerden bilgiler alan Kaymakam İskender Yönden, kolaylıklar ve başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.