KENDİ SESSİZ DÜNYASINDA UZUN ÇARŞI’YI TEMİZLİYOR

KENDİ SESSİZ DÜNYASINDA UZUN ÇARŞI’YI TEMİZLİYOR

Antakya Belediyesi temizlik görevlisi işitme engelli Yusuf Günal, kendi sessiz dünyasında her gün Tarihi Uzun Çarşı’da bulunan Semerciler Çarşısını temizliyor. Görevini her gün dört dörtlük yerine getiren Yusuf Günal Semerciler Çarşısı esnafı tarafından çok sevilmesinin yanında geçtiğimiz yıl asi nehrine düşen bir bayanı kurtarmak adına bir an bile tereddüt etmeden asiye atlayıp talihsiz kadını kurtaracak kadar da yürekli bir isim olarak çıkıyor karşımıza. Temizlik yaparken adeta görevine konsantre olan Yusuf Günal,Semerciler Çarşısı esnafı ve müşterileri tarafından topladığı takdirler eşliğinde temizlik çalışmalarında hız kesmiyor.

İşaret dili ile çok şükür çalışacak bir işim var diyen işitme engelli Yusuf Günal,Kendisine ve kendisi gibi işitme engelli 7 arkadaşına  bu imkanı sağlayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ’a şükranlarını sunarak görevlerini en iyi biçimde yerine getirmek adına var güçleri ile çalıştıklarını söyledi. Günal:” Benim gibi işitme engelli bir eşim ve sağlıklı bir çocuğum var. Onlar için çalışmak zorundayım. Hep bir işim olduğu için de şükrediyorum. Ben ve arkadaşlarım bize verilen bu görevi  layıkı ile yapmaktayız. Çarşı esnafı bizden bizde onlardan çok memnunuz. Tekrardan bize bu imkanı sağlayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz başkanıma  ve Temizlik İşleri Müdürümüz Mustafa Şener ‘e çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.