KESİNTİLERİN SORUMLUSU HBB

KESİNTİLERİN SORUMLUSU HBB

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, son dönemde Hatay’da yaşanan su ve elektrik kesintileriyle ilgili Hatay Valiliği’nin yaptığı açıklamayı kaynak göstererek, su kesintilerinin sebebinin Hatay Büyükşehir Belediyesi yönetimi olduğunu belirtti. Başkan Yeşildal, Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı diyerek yaptığı açıklamasında, “Büyükşehir Yönetimi önce DSİ dedi, anlaşıldı ki DSİ görevini yapmış, ihmal Büyükşehir’in.

Akabinde sabotaj dediler şimdi bunun da yalan olduğu ortaya çıktı. Büyükşehir yönetimine önerimiz; yeni yalanlar uydurmak yerine DSİ’nin yapıp teslim ettiği Karaçay barajından Antakya/Defne tesislerini ve İskenderun’da DSİ tarafından yapımı tamamlanan ve kendilerine teslimi yapılan tesislerin biran önce devreye almasıdır. Zira hedef şaşırtmak adına yapılan yalan yanlış açıklamaların mumu yatsıya kadar bile yanmıyor. Kaynaklar doğru planlanmıyor ve çarçur ediliyor, şehir susuzluktan kırılıyor, memleket kaybediyor” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.