KESKİN, İTFAİYE TEŞKİLATINI TOPARLADI

KESKİN, İTFAİYE TEŞKİLATINI TOPARLADI

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Keskin, sık sık birimlere gerçekleştirdiği ziyaretlerle itfaiye teşkilatını toparlamayı başardı.

Kısa süre önceye kadar düzensizliğin hakim olduğu teşkilatı göreve gelir gelmez uyguladığı sıkı politikalarla düzene sokan Keskin, itfaiye teşkilatının daha ulaşılabilir, eksiksiz ve tüm ihbarlara anında yetişebilir hale getirdi. Hatay’ın ayağa kalkışı sürecinde itfaiye biriminin olmazsa olmaz konumda bulunduğunu belirten Keskin, son olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda çalışmaları değerlendirdi.

“TEK GAYEMİZ VATANDAŞIN YÜZÜNÜN GÜLMESİDİR”

REKLAM ALANI

Gerçekleşen toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Keskin; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Öntürk’ün liderliğinde, Genel Sekreter Yardımcımız Sn. Uğur Kandemir, İnsan Kaynakları Ve Eğitim Dairesi Başkanımız Sn. Bahattin Toptaş, Yazı İşleri Ve Kararlar Dairesi Başkanımız Sn. Abdülbasit Körük, İtfaiye Dairesi Başkanımız Sn. Ahmet Keskin Ve Şube Müdürlerimizin katılımlarıyla İtfaiye Dairesi Başkanlığımızda gerçekleştirilen toplantıda yapılan çalışmalarla ilgili istişare ve değerlendirmeler yapılmıştır. Kadim şehrimiz, Hatay’ımızı ayağa kaldırmak için gece gündüz vatandaşlarımızın yüzleri gülsün diye çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.