KIBRIS BAŞBAKANI TATAR’DAN BELEN BELEDİYE BAŞKANI GÜL’E ZİYARET

Türkiye Cumhuriyeti de her zaman Kıbrıs Türk’ünün yanında olmuştur ve olacaktır” ve “Türkiye’nin ulusal güvenliği Kuzey Kıbrıs’ın Ulusal güvenliği ile paraleldir.

KIBRIS BAŞBAKANI TATAR’DAN BELEN BELEDİYE BAŞKANI GÜL’E ZİYARET

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Ersin Tatar, KKTC Milletvekili İzlem Günçağ Altuğra, Bertan Zaroğlu, KKTC Fahri Konsolosu Gökhan Gökten, KKTC Mersin Başkonsolosu Sayın Zalihe Mendeli ve beraberindeki misafirler, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Sayın Başbakanımızı burada ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, Barış Pınarı Harekatı sebebiyle “Türkiye Cumhuriyeti’nin haklı mücadelesinde her zaman Kıbrıs Türk’ü olarak yanındayız. Türkiye Cumhuriyeti de her zaman Kıbrıs Türk’ünün yanında olmuştur ve olacaktır” ve “Türkiye’nin ulusal güvenliği Kuzey Kıbrıs’ın Ulusal güvenliği ile paraleldir.” sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Sohbet ortamında geçen programda, Belediye Meclis Üyelerimiz, Cumhur İttifakı İlçe Başkanları, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Daire Müdürlerimiz de hazır bulundu. Günün anlam ve önemine istinaden Belediye Başkanımız İbrahim Gül ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Ersin Tatar tarafından da karşılıklı hediye takdiminin ardından, ziyaret programı sona erdi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.