KIRIKHAN BELEDİYESİ 1.KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

KIRIKHAN BELEDİYESİ 1.KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR

Kırıkhan Belediyesi tarafından Kitap Günleri düzenleniyor. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Belediyemiz tarafından ilk defa Kitap Günleri düzenliyoruz. Kitap yazarları ve  kırıkhan halkını bir araya getirecek olan 1. Kitap Günleri, 12 Şubat 2022 Cumartesi günü başlıyor. Düzenlediğimiz kitap günlerine halkımızı davet ediyoruz” dedi.

YAVUZ: HERKESİ FUARIMIZA BEKLİYORUZ

Kitap günlerine yoğun bir ilginin beklendiğini ifade eden Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ”Dopdolu bir programa sahip olan 1. Kitap Günleri Öğretmenevinde 12 Şubat’ta başlayıp, 20 Şubat 2022 Pazar akşamına kadar sürecek. Kitap günlerinde yazarlarımız okurları ile buluşacak. Ayrıca söyleşi programları da düzenlenecek. Özellikle gençlere okuma sevgisini aşılamaya yönelik olarak düzenlenen Kitap Günleri’nde birçok ünlü yazar kitaplarını imzalayacak, okurlarıyla söyleşilerde bulunacak. Tabiki yerel yazarlarımızında katılımını sağlayacağız. Tüm halkımız kitap fuarımıza davetlidir“ dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.