KIRIKHAN DÜNYA ŞAMPİYONU

KIRIKHAN DÜNYA ŞAMPİYONU

 Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz 2 – 6 Mart tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Ashihara Dünya şampiyonasında Kırıkhan’ın Dünya Şampiyonluğu ve Dünya Şampiyon olan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli sporcularımız Anna Çelik ve Seda Nur Yaşçay ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Yavuz açıklamasında; “Değerli hemşerilerim. Allah’a hamdolsun ki bugün Kırıkhan dünya şampiyonu.! tarih yazdık.! gururluyuz artık.2 – 6 Mart tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Ashihara Dünya şampiyonasında Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli sporcularımız Anna Çelik ve Seda Nur Yaşçay Final Maçında Karşılaştığı rakiplerini mağlup ederek Dünya Şampiyonu Oldu.Dünya Şampiyonu Sporcularımız Anna Çelik Ve Seda Nur Yaşçay’ı” Bu tarihi başarılarından dolayı şahsım ve ilçem adına en kalbi duygularımla kutluyorum.Ayrıca Milli Antrenörümüz Ali Çeltik’i de yine şahsım ve ilçem adına en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bizlere yaşattığınız bu gurur ve mutluluktan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.“Artık hedefimiz olimpiyat şampiyonluğu allah’ın (c.c.) izniyle” Dedi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.