KIRIKHAN VE REYHANLI’DAN TEKSÖZ’E SEVGİ SELİ

KIRIKHAN VE REYHANLI’DAN TEKSÖZ’E SEVGİ SELİ

Hatay’da gittiği tüm ilçelerden tam destek alan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, son olarak Kırıkhan ve Reyhanlı’daki esnafları ziyaret etti.

Beraberindeki Hatay Şoförler Otomobilciler Oda Başkanı ve HESOB Başkanvekili Aziz Fatih Yılmaz, Hatay Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Ali Yapar ve HESOB Yönetim Kurulu üyesi ve Kırıkhan Esnaf Sanatkarlar Oda Başkanı İbrahim Cihangir ile ilçe genelindeki tüm esnafları ziyaret eden Teksöz, esnafın gönlünde taht kurmayı başardı.

İlk olarak Esnaf kefalet kooperatifleri Bölge birliği başkanı aynı zamanda Kırıkhan esnaf kefalet kooperatifi başkanı Ismail Toklucu’yu ziyaret eden Teksöz, bölgede sözü dinlenen Toklucu ile gündemi değerlendirdi.

Ardından Kırıkhan Madeni sanatkarlar oda başkanı Ali Buğa, Kırıkhan kasaplar ve Lokantacılar oda başkanı Ali Çaydan, Kırıkhan Terziler oda başkanı İsmet Öz, Kırıkhan ağaç işleri oda başkanı Muhammed Güzey, Kırıkhan Madeni sanatkarlar odası başkanı Ali Buğa ve yönetim kurullarını işyerlerinde ziyaret etti. Teksöz ayrıca Kırıkhan Ekpres gazetesi sahibi Sökmen Doğan ve Kırıkhan Olay gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Bilgin’i de ziyarette bulundu.

Başkan Teksöz, Kırıkhan’ın ardından Reyhanlı’da da sevgi seli ile karşılandı. Reyhanlı Esnaf kefalet kooperatifi başkanı Ali Bayır, Mehmet Ateş, Süleyman Sırrı Ataş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Teksöz, esnaflara her zaman tam destek olduklarını kaydederek esnafa kaliteli hizmet vermek için ellerinden gelen çabayı sarf ettiğini kaydetti.

ESNAFIN SORUNLARINI YALNIZCA BİZ ÇÖZERİZ

Esnafların sıkıntılarının bilincinde olduğunu belirten Başkan Teksöz ziyaretlerde yaptığı konuşmada şu ifadelere değindi; “Hatay esnafı son dönemde çok büyük zorluklar yaşadı. Bölgemiz çok önemli bir konumda. Ortadoğu’ya yakınlığımız icabıyla tüm savaşlardan ilk önce etkilenen il Hatay’dır.

Bu anlamda Hatay’ımız için Ankara’daki toplantılarda daha fazla ayrıcalık ve yatırım talep ediyoruz. Esnafımıza da ek ödemeler bulabilmek için kapı kapı geziyoruz. Her şey esnafımızın, dolayısıyla vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için. Bu anlamda sizlerden destek bekliyor, esnafımızın mutluluğu için sizlerin de takdiri ile göreve yeniden talip olduğumuzu vurguluyorum.”Başkan Teksöz, esnafın verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ziyaretlerde Başkan Teksöz’ü büyük destekle karşılayan ve uğurlayan esnaflar, Teksöz’e tam desteklerini ilettiler. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.