Meşale Gazetesi

KIRIKHAN YENİ HÜKÜMET KONAĞININ TEMELİ ATILIYOR

KIRIKHAN YENİ HÜKÜMET KONAĞININ TEMELİ ATILIYOR

Kırıkhan yeni hükümet konağı 5 Ağustos 2020’de TOKİ tarafından ihaleye çıkılıyor. Uzun zamandır planlanan bu projede artık mutlu sona gelindi. Kırıkhan yeni Hükümet konağının yapımıyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman “Büyüyen ve gelişen şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere seçim dönemi söz verdiğimiz yeni hükümet konağımızda sona geldik dedi.Yayman, 24 Haziran 2018 seçimlerinde söz verdikleri yeni hükümet konağı projesinde mutlu sona gelindiğini ve temel atılacağının müjdesini verdi..

5 AĞUSTOS’TA İHALEYE ÇIKILIYOR

5 Ağustos tarihinde TOKİ tarafından ihaleye çıkılacağının müjdesini vermek isterim. Değerli hemşehrilerimize ve aziz milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Milletvekili Yayman, “Kırıkhan ilçesi aldığı göçler ve barındırdığı büyük tarımsal ve ekonomik potansiyelle daha büyük ‪bir hizmet binasına ihtiyaç duyuyordu. Yeni hükümet konağı hem bu ihtiyacı karşılayacak hem de şehre yeni bir kimlik ve meydan kazandıracak” sözlerini kullandı.

BÜYÜK MEYDAN KAZANDIRACAK

Yeni hükümet konağının eski hükümet konağının bulunduğu yerde yapılacağını ve şehre büyük bir meydan kazandıracağını belirten Yayman, yaklaşık 8 bin metrekare kapalı alana sahip olacak bu bina şehrimizin sembollerinden biri olacak ve ilçemize yeni bir kimlik kazandıracaktır ifadelerini kullandı. Hazırlanan projeyle Yeni hükümet konağı, mevcut binanın hemen arkasına yapılacak ve önünde büyük bir kent meydanı olacak. Halen alanda bulunan karakol binasının yıkılmasıyla şehrin nefes alacağı bir meydan ortaya çıkacak.Süs havuzlarının, oturma gruplarının ve anıtsal ağaçların bulunduğu proje vatandaşlarda büyük ilgi ve heyecan uyandırdı.

CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR

Yayman konuşmasının sonunda bu dev eserin hayata geçmesinde emeklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya teşekkür ederiz dedi. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise bu projeyi uzun takipleri sonucu şehrimize kazandıran milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a, bu projeye onay veren İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ve Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz dedi. Yeni hükümet konağı büyük ihtiyaçtı şehrimize hayırlı uğurlu olsun sözlerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.