KIRIKHAN’DA İLK MISIR HASAT EDİLDİ

KIRIKHAN’DA İLK MISIR HASAT EDİLDİ

Kırıkhan’ın önemli geçim kaynakları arasında yer alan mısırın hasadı Tarım Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.Programda Bakan Yardımcısı Yumaklı’nın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAKAN YARDIMCISI YUMAKLI: HASADIMIZ BEREKETLİ OLSUN

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Yumaklı, Kırıkhan’da katıldığı programda mısır hasadının hayırlı olmasını diledi. Yumaklı açıklamasında; “Mısırdan başlayarak birçok farklı üründe ülkemiz için stratejik olarak üreticilerin maliyetlerini bir şekilde karşıladık. Hem tarım, hem de hayvancılık için buna aynı şekilde devam edeceğiz. Hasatımız bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ YAYMAN: “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman da; “Tarım ve Orman Bakan yardımcımız İbrahim Yumaklı, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve değerli çiftçilerimizin katılımıyla Kırıkhan’da mısır hasadı yaptık. Hayırlı ve bereketli olsun. Daima üreten ve çalışan çiftçilerimizin yanında duracağız ve daha çok çalışacağız” dedi.

Biçerdöverlerle mısırın hasat edilmesinin ardından Bakan Yardımcısı Yumaklı çiftçilerle bir süre değerlendirmelerde bulundu. (AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.